Horváthné Mörk Anikó

Horváthné Mörk Anikó vagyok, gyógymasszőr.

Tanulmányaimat 2005- ben végeztem Hévízen. Saját bőrömön tapasztaltam a masszázs mérhetetlen előnyeit, gyógyító erejét. Azt gondoltam, mindenkinek tudnia, ismernie, használnia kellene ezt, ezért választottam hivatásomul a gyógymasszázst.
A masszázs nem csak kellemes időtöltés, hanem nyugtató, fájdalom csillapítására alkalmas terápia; ami javítja a vérkeringést, a bőr és az izmok állapotát; oldja a stresszt; segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, serkenti az anyagcserét. A mozgásszerveket érintő műtétetek egyik fontos, rehabilitációs eszköze. A masszázs hatására javul a szervezet állóképessége, teljesítő képessége, terhelhetősége, rugalmassága, a fáradt, görcsös izmok funkciói; jobb lesz az alvás, a közérzet.
Ez a Physiopont-nál elérhető magas színvonalú szolgáltatás a svéd-,  és gyógymasszázs kombinációja segítségével frissítő, energetizáló, és egyben pihentető, harmonizáló, gyógyító hatású élményt nyújt.  A rendszeres kezelés eredménye, hogy garantált a fizikai, lelki egészség javulása.
 
Próbálja ki, várom szeretettel.
 
A masszázs, a segítő szándék érintéssel közvetített energiája.